Parenting

Astazi este despre tine

     Au trecut patru ani… patru ani minunați de când mijlocul lui septembrie mi-a umplut inima în cel mai frumos mod posibil.
     Îmi amintesc perfect primul scrâncet și cum te-ai liniștit instant la atingerea obrazului meu, când ai deschis pentru prima dată acei ochișori mici negri ca două mărgele și cum te linișteai la auzul vocii mele. Îmi amintesc cu drag de nopțile nedormite, de brațele amorțite și de oboseala care mă copleșea. Îmi amintesc cu dor de acea mogâldeață mică care îmi însenina diminețile și îmi lumina nopțile.
     Au trecut patru ani în care alături de tine, am învățat să fiu mamă. Au fost momente grele și momente pline de bucurie. M-ai învățat să îmi păstrez calmul și să mă controlez în momentele tensionate. M-ai învățat cum să gestionez panica atunci când termometrul indica febra peste 39 de grade. M-ai învățat ce înseamnă să am răbdare și să înțeleg că e nevoie să crești pentru a înțelege multe lucruri. M-ai învățat să fiu din nou copil, să mă bucur de ieșirile în parc, de plimbările interminabile, de toate jocurile posibile și de poveștile pe care le descopeream împreună.

EXISTĂ PINKIE PIE, APPLEJACK SI EQUESTRIA, O LUME PLINĂ DE PERIPEȚII ȘI PROVOCĂRI

     Am să mă străduiesc să te cresc frumos copilul meu. Intr-o lume întoarsă pe dos, am să te învăț să mergi împotriva curentului. N-am să te mint, nu îți va fi ușor, să stai neclintită când din toate părțile va bate grindina, când toți se vor adăposti la poalele muntelui tu să ai curajul să îl urci, când va trebui să treci pe cărări presărate cu spini, dar… să fii încrezătoare că dincolo de toate astea soarele strălucește mai frumos iar tu vei fi mai puternică. Am să fac tot ce ține de mine să nu repeți greselile pe care eu le-am făcut, însă dacă asta nu va fi posibil, am încredere că vei fi o prințesă războinică și vei lupta până la capăt, indiferent de cât de greu va fi.
     Ai să vezi că viața este și extrem de frumoasă, asemeni cărților tale de colorat cu prinți și prințese, little pony și ștrumfi. Există prinți și prințese (oameni minunați) de care îmi doresc să te agăți și să luptați împreuna pentru o lume mai bună, colorată și plină de sens. Există Pinkie Pie, Applejack și Equestria, o lume plină de peripeții și provocări de care vreau să te bucuri din plin.
     În această zi specială, îmi doresc să se presare din Cer, peste tine, sănătate și multă fericire. Și… îmi mai doresc să nu uiți niciodată că ești specială si că in ochii mei vei fi mereu o învingătoare!

Te prețuiesc și te iubesc!
LA MULȚI ANI! ?

English Version

839 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *