Life Stories

De ce sunt faine insta story-urile?

     La început de an, la o întâlnire super faină, așa ca între fete, una dintre ele ne-a povestit despre borcănelul ei special în care și-a numărat binecuvântările din 2018. Era un borcănel trendy, pe care l-a umplut cu bilețele pe care și-a scris toate realizările, experiențele, trăirile frumoase sau mai puțin frumoase care au presărat anul ce tocmai s-a încheiat.

     Mi s-a părut o inițiativă genială și recunosc că am fost puțin „invidioasă” pentru că nu am făcut și eu asta. Cred că o retrospectivă anuală filtrată prin acest filtru al binecuvântărilor din viața noastră, ne umplu și mai tare de recunoștință și împlinire. Însă, mi-am amintit că exact pe la începutul anului trecut am început să postez instantanee în instagram stories. La un scroll prin 2018 mi-am dat seama că borcănelul meu cu binecuvântări era acolo, tapetat pe ecranul smartphone-ului meu. Am încheiat 2018 mulțumită. Mulțumită de mine, de tot din jurul meu și fericită dar privind la imaginile care se derulau în fața ochilor mei (de unele uitasem 😅) am realizat că 2018 a fost și mai awesome decât îmi aminteam eu.

     Mi-am dat seama că insta story-urile sunt așa, un fel de album, cum erau acelea cu poze developate pe care le aveam în bibliotecă și le răsfoiam din când în când pentru a ne aminti de momentele speciale din trecut. Un album online, arhivat pe care îl împărtășești cu cei dragi și te bucuri atunci când îl scroll-uiești pentru că oarecum, retrăiești acele momente. Da, cred că dacă ai simțul măsurii și știi să folosești cu cap tot ceea ce îți oferă social media, dacă știi să alegi esențialul și valoarea din tot, dacă pui preț pe calitate și nu pe cantitate, poate fi o unealtă bună care te ajută să îți simplifici și înseninezi totodată viața. Prin care poți să fii motivat, încurajat sau de ce nu, să îi motivezi și încurajezi pe alții.

#thumbsup #for #good #content #on #instagramstories 🙌🏼

552 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *