Life Stories

Să te iubești femeie, să ai o inimă fericită!

     Văzusem undeva pe fundal această imagine și mi-a plăcut atât de mult. Indiferent de înălțime, culoarea ochilor, vârstă sau greutate suntem toate niște ființe minunate. Suntem așa, un conglomerat de emoții, stări, trăiri, visuri… un simbol al frumuseții, dragostei, bunătății, chibzuinței sau așa cum îmi place mie să spun, o combinație între forță și gingășie.
     M-am gândit cu o oarecare emoție în suflet la ce aș putea să îți transmit ție, celei căreia citești aceste rânduri, de ziua ta. Scotocind acolo, în cămăruța aceea a inimii mele pe care puțini o cunosc, am cules un gând mărunt dar la o analiză mai minuțioasă mi-am dat seama că e poate cel mai important; …să te iubești femeie, așa cum ești! …să ai o inimă fericită!
     Una dintre nevoile emoționale, esențiale ale noastre, ale femeilor în general, este nevoia de iubire. Sau, cum spune un vechi proverb: “femeile au nevoie de iubire și de puțin aer pentru a trăi”. Dar, este imposibil să iubești pe altcineva sau să fii iubită de altcineva dacă nu te iubești pe tine insăți. Este imposibil să vezi iubirea oferită și să înțelegi că în jur există armonie, dacă în tine nu este iubire.

Oglindă oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din țară?

     Îmi amintesc de acest video genial pe care l-am văzut cu câțiva ani în urmă.

     E delicioasă gogoșica asta mică, cum se privește ea în oglindă și este mulțumitoare pentru lucrurile/persoanele din viața ei. Ce vezi în oglindă când te privești? Îți place ceea ce vezi? Te vezi frumoasă? Îți privești defectele cu accpetare? Vezi o persoană împlinită? Dacă nu, am vești bune pentru tine. E atât de simplu. Totul începe cu un strop de iubire. Privește-te des în oglindă, spune-ți că ești frumoasă! Privește-ți defectele și înfruntă-le! Amintește-ti zilnic că ești pur și simplu energie în mișcare și ești capabilă de lucruri extraordinare!

Nu ești o parte nesemnificativă în acest Univers ci ești o mică celulă din Dumnezeu

     Nu îți dori să schimbi lucruri la tine doar pentru că sunt în trend. Nu merită să risipești timp, bani și energie pentru tot felul de intervenții care promit “tinerețe fără bătrânețe”. Natura ți-a oferit deja tot ceea ce ai nevoie. Îngrijește-te de fizicul tău dar și de psihic.
Amintește-ți zilnic că nu ești o parte nesemnificativă în acest Univers ci ești o mică celulă din Dumnezeu. Acceptă-te așa cum ești și mulțumește-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ți-a oferit. Pentru faptul că ești UNICĂ. Ești diferită față de orice altă femeie din acest complex Univers. Când în sfârșit vei înțelege asta, te vei accepta, te vei iubi și vei avea o inimă fericită.

La muți ani femeie prețioasă!

1014 Views

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *